Film ‘Phantom Thread’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondagmiddag 29 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Phantom Thread’ van de regisseur Paul Thomas Anderson vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het drama gaat over de modeontwerper Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) en zijn zuster Cyril (Lesley Manville), die bewegen zich in het centrum van de Britse mode-industrie in het naoorlogse Londen. Woodcock is een populaire vrijgezel die op een dag Alma (Vicky Krieps) ontmoet. Deze jonge zelfstandige vrouw zet zijn georganiseerde leven volledig op zijn kop zet.

De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Phantom Thread

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s