Film ‘All the Money in the World’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 25 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘All the Money in the World’ van de regisseur Ridley Scott vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film duurt twee uur en een kwartier is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de ontvoering van John Paul Getty III, zoals het 1995 door de auteur John Pearson werd beschreven in zijn boek ‘Painfully Rich’. De zestienjarige John Paul Getty III wordt gekidnapt door de misdaadorganisatie Ndrangheta, waarna zijn moeder Gail Harris de rijke grootvader en oliemagnaat Jean Paul Getty probeerde over te halen het losgeld te betalen. Zijn weigering vormde het verhaal voor het verdere verloop van de film.

Hoofdrollen zijn er voor Michelle Williams, Mark Wahlberg, Charlie Plummer en Christopher Plummer. De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film All the Money

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s