Autobranden op Carabeo-parkeerplaats

NERJA – Twee personenauto’s zijn maandag 23 april uitgebrand op de Carabeo-parkeerplaats van Nerja. Eén geparkeerd staande auto vatte rond 17.30 uur vlam, waarop de brandweer uitrukte in een poging het voertuig te redden. De brand was echter al te ver gevorderd om volledig uitbranden van de auto tegen te gaan.

Bovendien vatte een daar naast geparkeerde personenauto eveneens vlam. De inmiddels gearriveerde brandweer kon niet voorkomen dat ook deze auto hevige brandschade opliep. Over persoonlijke ongelukken is niets bekend.

Foto’s © NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s