Málaga CF bijt nog even van zich af

MALAGA – Het al uit de Spaanse Primera Divisón gedegradeerde Málaga CF heeft in de thuiswedstrijd tegen Real Sociedad laten zien nog altijd strijdbaar te zijn. Met twee vroege treffers werd middenmoter Real bedwongen (2-0), ondanks dat de bezoekers een duidelijk veldoverwicht hadden.

Adrián González Morales (elfde minuut) en de Marokkaanse spits van Málaga Youssef En-Nesyri (tien minuten voor rust) trokken met hun treffers de winst voor hun club over de streep. Het was pas de vijfde overwinning voor de Andalusische club in 34 competitiewedstrijden gedurende dit seizoen.

Malaka Fans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s