Zomer kondigt zich aarzelend aan rond Nerja

NERJA – Het lijkt zo goed als afgelopen met de regenbuien en (naar verhouding) wat koudere dagen in het voorjaar rond Nerja. De voor dit weekeinde aanvankelijk voorspelde regen lijkt uit te blijven, zondag stijgt het kwik tot een gemiddelde dagtemperatuur van 25 graden Celsius terwijl het de komende week ook minimaal tot gemiddelde temperaturen rond de 20 graden Celsius gaat komen.

Dit voorspelt het Spaanse weerstation Agencía Estatal de Meteorología, dat wel waarschuwt voor mogelijke regen later in de week vanaf woensdag. De temperaturen blijven ook dan overdag schommelen rond de 20 graden Celsius.

Weer 20180421

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s