Nieuwe stroomonderbrekingen in Nerja

NERJA – Als gevolg van onderhoud aan het stedelijk electriciteitsnetwerk zijn er nieuwe onderhoudswerkzaamheden aangekondigd door de lokale electriciteitsmaatschappij Endesa, welke zowel donderdag 19 als vrijdag 20 april worden uitgevoerd. Als gevolg daarvan kunnen delen van Nerja gedurende dit onderhoud te kampen krijgen met een onderbreking van de stroomvoorziening.

Endesa verontschuldig zich op voorhand voor de mogelijke overlast en heeft een telefoonlijn geopend waarop meer informatie is te krijgen: (+34) 900 850 840. Ook is er informatie te vinden op de website www.endesadistrubucion.es .

Het geplande onderhoud betreft de volgende straten en gebieden:

  • Donderdag 19 april, tussen 09.00 en 18.00 uur: Fase dos de Urbanización Alhambra, Fase uno Urbanización Alhambra, Urbanización Almijara III, Calle Camino Ronda (Capistrano), Calle Cuesta Colorada, Urb Fuente del Badén I, Urb. Fuente del Badén II, Calle Jacaranda, Urb. Las Jacarandas, Urb. Jardines de Nerja, Calle Los Juncos, Carretera Málaga-Almería, Carretera Nacional 340, Rs/ Sector SUP-4, Calle Vía Romana.
  • Donderdag 19 april, tussen 15.30 en 19.30 uur: Calle Calera de Gómez, Gr/ Calera de Gómez, Lg/ Campo Vidrio, Calle Colón, Calle Goya, Calle Isaac Peral, Calle Joaquín Herrera, Calle Juan de la Cierva, Calle Murillo, Avenida de Pescia, Urb. Polígono Cantarero, Calle Prolongación San Miguel, Calle Ramblas Río Chillar, Lg/ Río Chillar, Lg/ Romeral, Calle San Antonio, Calle Sector UE-47, Calle Velázquez, Calle Virgen del Pilar.
  • Vrijdag 20 april, tussen 08.00 en 11.00 uur: Calle Almirante Carranza, Calle Antoni Larinjo, Calle Antonio Millón, Calle El Barrio, Calle Castilla Pérez, Calle Diputación Provincial, Calle Doctor Ferrán, Calle Doctor Fleming, Calle Fray Junipero Serra, Calle Jaén, Calle Málaga en Calle Manuel Marín.
  • electriciteit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s