Viering Feria de las Pueblos in Fuengirola

FUENGIROLA – In Fuengirola, gelegen op zo’n 25 kilometer van Málaga, wordt aan het einde van de maand april traditioneel het Feria Internacional de los Pueblos gevierd. De 24ste uitgave van dit feest begint op vrijdag 27 april en loopt door tot en met dinsdag 1 mei.

Het feest duurt gedurende die dagen telkens van 11.00 uur ’s ochtend tot circa middernacht. Er staan ook zo’n 30 stands die ieder een land vertegenwoordigen en de nationale tradities, gastronomie, muziek en tradities van dat land aanprijzen.

Fuengirola Feria

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s