Band Tabletom in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 treedt vrijdagavond 20 april de band Tabletom op. Deze, uit Málaga afkomstige, formatie trekt al veertig jaar in wisselende samenstellingen door Andalucía en andere Spaanse regio’s. Daarbij wordt muziek ten gehore gebracht die varieert van jazz, blues en rock tot flamenco.

Het optreden begint om 21.00 uur en duurt circa anderhalf uur. Toegangskaarten kosten tien euro per persoon en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het Centro Cultural. Ook zijn deze te reserveren via internet: https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Tableton

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s