Frigiliana organiseert 13e editie Festival 3 Culturas

FRIGILIANA – In het bergdorp Frigiliana, op amper vijf kilometer van Nerja gelegen, is al begonnen met de organisatie van de dertiende editie van het enorm populaire Festival 3 Culturas. Het mega-evenement, dat vorig jaar meer dan 35.000 belangstellenden naar de plaats trok, staat dit jaar gepland van 23 tot en met 26 augustus.

Op zaterdag 21 april (aanvang 10. 00 uur) staat er informatiedag op stapel in het gemeentelijke Salón de Plenos. Tijdens deze ‘Reunión Informativa’ wordt informatie verstrekt over de eisen voor deelname aan de markt en de Ruta de la Tapa.

Frigiliana Festival 3 Culturas XIII

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s