Dierenstichting APA opent winkel in centrum Nerja

NERJA – De dierenstichting APA Nerja opent maandagavond haar nieuwe winkel aan de Calle Chaparil (naast de clínica San Fernando en tegenover de discotheek Rockefeller in Nerja. In de winkel wordt van alles verkocht, met als enige doel de rekeningen te kunnen voldoen waarmee de (vrijwilligers)stichting wordt geconfronteerd.

Zo ontving APA de afgelopen maand rekeningen voor een bedrag meer dan 4.500 euro aan kosten voor inentingen en medische zorg, een bedrag dat niet opgehoest kan worden uit de ontvangen donaties.

De nieuwe winkel van APA is gedurende de week dagelijks geopend van 10.00-14.00 uur en van 17.00-19.00 uur, op zaterdagen van 10.00-14.00 uur (zondags gesloten). Verkocht worden onder meer boeken, kleding en sieraden. De openingsreceptie is maandag 16 april van 17.00 tot 19.00 uur. Informatie over de stichting is te vinden op de website http://apanerja.com/ .

Nerja Apa tienda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s