Optreden Harpkwartet Cuarteto de Arpas de Málaga

NERJA – Het harpkwartet El Cuarteto de Arpas de Málaga verzorgt op zaterdag 14 april een optreden van circa anderhalf uur in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada in de binnenstad van Nerja. Het optreden begint rond 21.00 uur, entreekaarten kosten tien euro per stuk.

Het kwartet De Arpas de Málaga werd in 2014 opgericht en bestaat uit de Spaanse harpspelers Lidia del Río de Miguel, María Jesús Bedoya Ruiz, Tibor Tejeda del Río en Thaïs Tejeda del Río. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van Het Centro Cultural of zijn te bestellen via internet: https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Harpkwartet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s