Holland House bij Feria Internacional de Los Pueblos

FUENGIROLA – Met een heus ‘Holland House’ is Nederland prominent aanwezig tijdens het Feria Internacional de Los Pueblos, het grote Feria van Fuengirola dat van vrijdag 27 april tot dinsdag 1 mei op de agenda staat.

De muziek in dit Holland House komt voor rekening van de Nederlandse bedrijf SkyFly Spain, dat de dj’s levert voor het feestterrein in Fuengirola. Het feestterrein is gedurende deze 24ste editie van het Feria dagelijks geopend tussen 13.00 uur en 04.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website: www.fipfuengirola.com .

Fuengirola Feria 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s