Mars voor gelijkheid zondag in Nerja

NERJA – De achtste editie van de ‘Caminata Únete a la Igualdad’, een mars voor gelijkheid in de rechten tussen vrouwen en mannen, vindt zondag 8 april in Nerja plaats vanaf het Balcón de Europa. De tocht voert de stoet over een afstand van drie kilometer door de binnenstad van Nerja.

De mars is georganiseerd door de vrouwenvereniging Asociación de Mujeres Siempre en Forma in samenwerking met de gemeente Nerja. De tocht begint rond 11.30 uur, deelname en registratie is mogelijk vanaf een anderhalf uur voor het vertrek op het Balcón de Europa na inlevering van een kilogram aan voedsel dat is bestemd voor goede doelen (stichting Caritas).

Nerja Caminata Iguldad 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s