Presentatie gerestaureerde historische documenten Nerja

NERJA – De gemeente Nerja heeft voor aanstaande vrijdag, 6 april, in samenwerking met het Historisch Museum van Nerja, een presentatieavond georganiseerd waarbij een aantal gerestaureerde historische documenten wordt getoond. Dit gebeurt op vrijdag 6 april om 20.00 uur in het Museo de Nerja aan het Plaza de España.

De documenten zijn beiden belangrijk voor de geschiedenis van Nerja en tonen de koninklijke besluiten uit het jaar 1747, waarin wordt gesteld dat de gemeente Vélez-Málaga de eigendomsrechten van gronden, huizen, boomgaarden etc overdraagt aan de gemeente Nerja. Tijdens de presentatie van deze gerestaureerde, originele, documenten zal doctor Francisco Capilla Luque uitleg geven over de samenstelling en betekenis hiervan.

Nerja Documentos Historicos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s