Kwartfinales Champions League in Nerja te zien bij Bar El Fuego

NERJA – Voetbalfans kunnen vanavond (3 april) terecht bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas), voor het live bijwonen van de kwartfinales voor de Champions League.

De wedstrijden worden live uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Dinsdagavond 3 april speelt het Spaanse FC Sevilla vanaf 20.45 uur thuis tegen het Duitse Bayern München; om dezelfde tijd treedt in het Italiaanse Turijn Juventus aan tegen de Spaanse opponent Real Madrid.

Op woensdag 4 april zijn ook de beide andere halve finales vanaf 20.45 uur in Bar El Fuego te zien. De beide Engelse clubs Liverpool en Manchester City nemen het tegen elkaar op, de andere kwartfinale gaat tussen het Italiaanse AS Roma en het Spaanse FC Barcelona.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s