Eredivisiewedstrijden te volgen bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 29ste speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Koploper PSV speelt zaterdagavond 31 maart in Eindhoven een thuiswedstrijd (aftrap 19.45 uur) tegen NAC Breda, regerend landskampioen Feyenoord speelt een dag later (zondag 1 april) een thuisduel tegen de Rotterdamse stadgenoot Excelsior (aanvang 16.45 uur). Ajax staat een serieuze uitdaging te wachten in het hoge noorden, als de Amsterdammers diezelfde dag op bezoek gaan bij FC Groningen (aftrap 14.30 uur).

Op zaterdag 31 maart (vanaf 18.30 uur) wordt ook de wedstrijd in de Spaanse ‘La Liga’ tussen het al vrijwel gedegradeerde Málaga CF en subtopper Villareal (vijfde op de ranglijst) getoond. Daarnaast is er in het weekeinde aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s