MTB-wedstrijd Nerja

NERJA – Vanuit de wijk Fuente del Baden in Nerja start zaterdag 31 maart de ‘II Rally Escuelas X Bike Nerja’, een MTB-wedstrijd in het kader van het Cicruito Provincial de BTT Diputación de Malága Rally 2018. Er wordt gestart in acht (leeftijds)categorieën, de eerste renner vertrekt zaterdag om 10.30 uur.

Kosten voor deelname bedragen 7 euro (2 euro voor leden van de MTB-federatie). Meer informatie over inschrijvingsmogelijkheden is te vinden op de website http://diputacionmalagabtt.com .  Aan de wedstrijd is een limiet gesteld van maximaal 250 deelnemers.

Nerja MTB rally 2018

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s