Lenteconcerten Muziekschool Nerja

NERJA – De leerlingen van de Escuela Municipal de Música y Danza de Nerja bieden, volgens een oude traditie, voorafgaande aan de Semana Santa hun lenteshow aan in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in het centrum van de stad. Dit gebeurt op dinsdag 20 en woensdag 21 maart.

Op de dinsdag (aanvang 19.00 uur) is het de beurt aan de leerlingen van de muziekopleiding, die door middel van een show hun vorderingen laten zien. Een dag later, woensdag 21 maart, laten de leerlingen van de dansgroepen in twee sessies (om 19.00 en 20.00 uur) hun vorderingen zien aan het publiek.

Kaarten kosten 1 euro per stuk en zijn te bestellen via de website www.mientrada.net .

Nerja Escuela Musica y Danza 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s