Muziekfestival skigebied Sierra Nevada

MONACHIL – Het eerste ‘Sun and Snow Festival’, waarbij een reeks aan artiesten optreedt, in de Sierra Nevada vindt plaats van vrijdag 13 tot en met zondag 15 april. De optredens vinden plaats op de Plaza de Andalucía van het skidorp Monachil, waar drie dagen van 16.00 tot 23.00 feest wordt gevierd ter afsluiting van het skiseizoen 2017/2018.

De line-up bestaat vooralsnog uit de artiesten en bands Agoria, AudioFly, Eduardo de la Calle, Francesco Tristano, Jan Blomqvist, Orbe, Oxia, Redshape, Roman Flügel en Tijana T als hoofdattracties, met daarbij nog talloze andere bands en solo-artiesten als omlijstend programma. Meer info is te vinden op de website www.sunandsnowfestival.es , waar ook toegangskaarten verkrijgbaar zijn.

Sierre Nevada Muziekfestival 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s