Georganiseerde wandeling vanuit Frigiliana

FRIGILIANA – Vanuit het bergdorp Frigiliana (circa vijf kilometer boven Nerja landinwaarts gelegen) kan op zaterdag 24 maart worden deelgenomen aan een georganiseerde wandeling naar Cruz del Pinto. De afstand is 6,3 kilometer, die in circa vier uur wordt afgewerkt. De tocht is gecategoriseerd met een moeilijkheidsgraad van ‘baja-medio’ (laag tot gemiddeld).

De tocht begint op zaterdag 24 maart om 10.15 uur vanaf het vertrekpunt Plaza de las Tres Culturas (tegenover de gemeentelijke parkeergarage) van Frigiliana. De terugkeer wordt verwacht rond 14.00 uur. Voor informatie en reserveringen: e-mail cvsedella@reservatuvista.es, telefoon: (0034) 951 289 570/665 669 743.

Frigiliana Sendero Frigi-Cruz del Pinto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s