Día del Pedal opnieuw uitgesteld

NERJA – De voor zondag 18 maart aangekondigde Día del Pedal is voor de derde keer uitgesteld vanwege het verwachte slechte weer (regenval) in Nerja en omgeving. De eerste versie van het evenement was (zoals ieder jaar) gepland op de Día de Andalucía (28 februari).

Een tweede poging viel vorige week zondag letterlijk in het water. De aanhoudende regenbuien (ook op zaterdag 17 en zondag 18 maart is regen voorspeld in Nerja en omstreken) noodzaakt de organisatie het evenement wederom uit te stellen.

Gekozen is nu voor zondag 22 april als nieuwe datum voor het populaire evenement, waarbij jaarlijks zo’n 2.500 fietsers een rondtocht maken door Nerja met start (rond het middaguur) en finish op het Plaza de España achter het gemeentehuis.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Dia del Pedal 2014 Groot 09

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s