Koploper FC Barcelona te sterk voor Málaga CF

MALAGA – In de Spaanse Primera Divisón heeft koploper FC Barcelona zaterdagavond korte metten gemaakt met het Andalusische Málaga CF. De Catalanen wonnen de uitwedstrijd in Málaga met 0-2 nadat Málaga al na een half uur met tien spelers verder moest. Samuel García Sánchez werd met een directe rode kaart weggestuurd.

Daarvoor had Luis Suárez op aangeven van Jordi Alba de bezoekers al na een kwartier op een 0-1 voorsprong gezet. De Braziliaan Philippe Coutinho verdubbelde in de 28ste minuut – op aangeven van de Fransman Ousmane Dembélé – de marge door de 0-2 binnen te werken. Van een echt duel was daarna geen sprake meer, getuige ook het percentage balbezit (76%) voor Barcelona.

Na 28 duels lijkt Málaga rechtstreeks op degradatie af te stevenen. De Andalusische ploeg staat op de laatste plaats met slechts 13 punten, waarbij de achterstand op het op de veilige zeventiende plaats bivakkerende Levante al is opgelopen tot 11 punten.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Messi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s