Eredivisievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 27ste speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Koploper PSV speelt zaterdag 10 maart in Tilburg een uitwedstrijd  (aftrap 19.45 uur) tegen Willem II, Feyenoord (vijfde in de stand) speelt een dag later een thuisduel in De Kuip tegen de huidige nummer drie AZ (aanvang 16.45 uur). Ajax (tweede op inmiddels tien punten van koploper PSV) staat dezelfde dag op eigen veld tegenover Heerenveen (aftrap 14.30 uur).

Op zaterdag 10 maart wordt ook de wedstrijd in de Spaanse ‘La Liga’ tussen Málaga CF en koploper FC Barcelona getoond (aanvang 20.45 uur). Daarnaast is er in het weekeinde aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s