Film ‘The story of the Weeping Camel’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 11 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The story of the Weeping Camel’  van de regisseurs Byambasuren Davaa en Luigi Falorni vertoond. Deze Amerikaanse Mongools/Duitse productie uit 2003 is te zien in de originele (Mongoolse) versie en voorzien van Engelse ondertiteling.

De film duurt 87 minuten en gaat over een zeldzaam wit kalf, dat door de moeder wordt verstoten. De nomaden doen er werkelijk alles aan om de band tussen moeder en het kalfje te herstellen, hetgeen uiteindelijk lukt als de moeder, zichtbaar huilend, toegeeft en het kalfje toestaat van haar te drinken.

De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film The_Story_of_the_Weeping_Camel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s