Nederlander Amrabat vloert zijn oude club Málaga CF

LEGANÉS – De Nederlandse Marokkaan Nordin Amrabat vloerde zaterdagavond 3 maart zijn oude club Málaga CF. De 31-jarige Amrabat speelde in het seizoen 2015/2016 nog in Andalusië, voor hij een transfer maakte naar het Engelse Watford en vervolgens terugkeerde naar Spanje om voor Leganés te gaan spelen. In de 62ste minuut voltrok Amrabat het vonnis over zijn oude club door de 2-0 binnen te werken.

Eerder in het duel had Javier Eraso de score open gebroken met een treffer, tien minuten na de hervatting in de tweede helft. Zeven minuten later bediende diezelfde Eraso zijn teamgenoot Amrabat op maat, die prompt de 2-0 binnen werkte.

Mede door dit verlies bezet Málaga CF nu de laatste plaats op de ranglijst van de Primera División, met een achterstand van liefst zes punten op Deportivo la Coruña. Op zaterdag 10 maart wacht de club een nieuwe zware opdracht met een thuiswedstrijd (aanvang 20.45 uur) tegen koploper FC Barcelona.

Malaga 2

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s