Transavia-piloten dreigen weer met stakingen

AMSTERDAM – Piloten van de luchtvaartmaatschappij Transavia dreigen opnieuw met stakingen, nadat onderhandelingen tussen de vakbond VNV en Transavia wederom zijn stukgelopen. Punt van discussie is de eis van de piloten voor een stabieler werkrooster, iets waaraan Transavia alleen medewerking wil verlenen ‘als de piloten de bijbehorende rekening betalen’. Dit meldt de website zakenreisnieuws.nl.

Na de actie van Transavia-piloten vorige week uit onvrede van de constant wisselende werkroosters, waarbij werd gestaakt en talloze reizigers werden gedupeerd, gingen beide partijen deze week weer met elkaar in gesprek. Die onderhandelingen lijken nu op niets te zijn uitgelopen, waarbij de vakbond maar weer eens naar het dreigmiddel van stakingen dreigt te grijpen.

Schiphol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s