Nerja JazzClub biedt reeks aan optredens

NERJA – Bij de nieuwe Nerja JazzClub aan de Calle Antonio Millon 1 staat deze en volgende week een reeks aan jazzavonden gepland. Die beginnen op donderdagavond 1 maart met The Elementals, waarbij vooral ‘jazz-classics’ uit de vijftiger, zestiger en zeventiger jaren uit de vorige eeuw zijn te beluisteren.

Alle avonden uit het aangekondigde programma in de Nerja JazzClub beginnen om 21.30 uur. Op vrijdag 2 maart is het tijd voor ‘Brasialian Bossa Nova’ met Bossa Channel, op zaterdagavond wordt het podium betreden door het jazzensemble ‘That’s all Swing’. Op maandag 5 maart brengt het Duo Masque hun programma ‘World Music’, een dag later gevolgd door Trinity Jazz Blues met het programma ‘And everything in between’.

De week wordt afgesloten op woensdag 7 maart met een jamsessie onder leiding van de artiesten Dana e Gianni. De entree is telkens gratis.

Nerja Jazzclub Prog 20180301

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s