Málaga CF ook onderuit tegen FC Sevilla

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF is momenteel bezig aan een uitermate triest seizoen in de Spaanse Primera División. Met een 0-1 verlies tegen FC Sevilla werd de blauw-witte club woensdagavond 28 februari nog vaster op de laatste plaats geduwd.

De ‘burenruzie’ met FC Sevilla werd woensdagavond eigenlijk al na een kwartier beslist. In het stadion La Rosaleda van Málaga bracht de Uruguayaan Joaquín Correa zijn ploeg Sevilla na een kwartier, na aangeven van Nolito, op voorsprong. Een tweede treffer van Sevilla, vijf minuten voor rust en binnen gewerkt door de Fransman Wissam Ben Yedder, werd afgekeurd.

Mede door dit resultaat is de achterstand van Málaga CF (als laatste ploeg op de ranglijst) opgelopen tot vijf punten op voorganger Deportivo La Coruña. Degradatie dreigt voor Andalusische ploeg, met volgend weekeinde (zondag 3 maart, aanvang 18.30 uur) een uitwedstrijd tegen de huidige nummer veertien Leganés en een week later een thuisduel tegen koploper FC Barcelona voor de boeg.

MalagaStaionWedstrijd2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s