Zaalvoetbaltoernooi in Frigiliana

FRIGILIANA – De 21ste editie van het zaalvoetbaltoernooi Copa Suroeste Sala Fútbol Sala in Frigiliana wordt afgewerkt op vrijdag 2 en zaterdag 3 maart. Op beiden dagen worden er tussen 10.00-13.00 uur en 16.00-20.00 uur wedstrijden afgewerkt.

Deze vinden plaats in de categorieën prebenjamín, benjamín, alevín, infantil en cadetes, met als deelnemende teams Málaga, Nerja, Cartama, Extremadura en Frigiliana. Naar verwachting komen er circa driehonderd spelers en begeleiders naar het bergdorp even naast Nerja. De wedstrijden worden afgewerkt op het Pabellón Municipal de Frigiliana, de entreeprijs voor volwassenen is twee euro.

Frigiliana Zaalvoetbaltoernooi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s