Film ‘Roman J. Israel Esq.’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 28 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Roman J. Israel Esq’ van regisseur Dan Gilroy vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De dramafilm duurt 122 minuten, hoofdrollen zijn er voor Denzel Washington, Colin Farrell en Carmen Ejogo. Het verhaal gaat over de idealistische strafrechtadvocaat Roman J. Israel (gespeeld door Denzel Washington) uit Los Angeles. Israel komt steevast op voor de zwakkeren van de samenleving, maar heeft een gebrek aan sociale vaardigheden. De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film roman j israel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s