Hoofdrol voor En-Nesyri in verloren match Málaga CF

MALAGA – Voor de Marokkaanse aanvaller Youssef En-Nesyri van voetbalclub Málaga CF was er afgelopen weekeinde een discutabele hoofdrol weggelegd in het competitieduel tegen het Baskische Athletic de Bilbao. En-Nesyri zette zijn club al na dertien minuten op een 0-1 voorsprong, verzuimde in de tweede helft de ploegen vanuit een strafschop op gelijke hoogte brengen en liep tot overmaat van ramp zes minuten voor tijd tegen een tweede gele kaart aan met een veldverwijzing tot gevolg. Málaga verloor het duel met 2-1 en staat nu stijf onderaan in de Primera División.

Na de snelle openingstreffer van En-Nesyri stelde Markel Susaeta al drie minuten later orde op zaken voor de thuisclub door de gelijkmaker te laten optekenen. Mikel San José zette op slag van rust Athletic de Bilbao op voorsprong, waarna En-Nesyri zijn strafschop in de 61ste minuut gepareerd zag worden door de Baskische goalie Kepa Arrizabalaga.

Malaka Fans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s