Voetbalkraker tussen PSV en Feyenoord te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 25ste speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Koploper PSV speelt zondagmiddag 25 februari een uitwedstrijd (aftrap 14.30 uur) tegen de regerend landskampioen Feyenoord, achtervolger Ajax neemt het vanaf 12.30 uur eerder die dag in de Amsterdam ArenA op tegen de huidige nummer acht van de ranglijst ADO Den Haag.

Op zondagmiddag 25 februari wordt ook de wedstrijd in de Spaanse ‘La Liga’ tussen Athletic de Bilbao en het Andalusische Málaga CF getoond (aanvang 16.15 uur). Daarnaast is er in het weekeinde aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League.

tv camera malaga 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s