V Jornada Fotográfica Frigiliana

FRIGILIANA – Op initiatief van de Asociación Cultural Objetivo Frigiliana vindt zondag 25 februari in Frigiliana de vijfde uitgave plaats van de Jornada Fotográfica Frigiliana. Daarbij worden allerlei fraaie plekjes binnen de gemeentegrenzen van het Axarquía-dorp op de gevoelige plaat vastgelegd door de deelnemers.

Belangstellenden kunnen zich tot 23 februari aanmelden, waarbij er tevens de mogelijkheid is om zich tijdens de dag zelf nog tussen 10.00 en 11.00 uur aan te melden in het Casa del Apero van Frigiliana.

Frigiliana Fotografia V

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s