MTB-wedstrijden rond El Borge

EL BORGE – Met start en finish in het plaatsje El Borge wordt zondag 18 februari de derde editie van de ‘Media Maratón BTT Villa de la pasa El Borge’ verreden, een MTB-wedstrijd over 35,6 kilometer. De route voert de deelnemers vanuit El Borge (een dorp in de Axarquía-regio op iets meer dan 200 meter hoogte en een stukje landinwaarts achter Vélez-Málaga gelegen) over een fraai bergachtig parcours.

Deze loopt via de dorpen Álmachar, Benarmagosa, Cútar en Comares terug naar El Borge. De wedstrijden worden afgewerkt in een groot aantal categorieën (van junioren tot en met ‘masters’). Inschrijfmogelijkheden en informatie zijn te vinden op de website www.andaluciaciclismo.com .

Borge MTB Marathon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s