Deense film ‘Krigen’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 11 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Krigen’ (Engelse titel: ‘A War’) van regisseur Tobias Lindholm vertoond. Deze Deense productie uit 2015 is te zien in de originele (Deenstalige) versie en voorzien van Engelse ondertiteling.

De oorlogsfilm duurt een kleine twee uur en speelt zich af tijdens een Deense missie in de oorlog in Afghanistan. Hoofdrollen zijn er voor Pilou Asbæk, Søren Malling en Tuva Novotny. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Krigen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s