Nederlands voetbal te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 23ste speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Donderdag 8 februari is bij El Fuego vanaf 20.45 uur de inhaalwedstrijd tussen Feyenoord en FC Groningen te zien. Koploper PSV speelt zaterdagavond 10 februari een uitwedstrijd (aftrap 19.45 uur) tegen Sparta Rotterdam. Achtervolger Ajax komt een dag later om 12.30 uur in Amsterdam in actie tegen FC Twente, Feyenoord speelt dan vanaf 14.30 uur in Arnhem een uitwedstrijd tegen Vitesse.

Op zaterdag wordt ook de wedstrijd tussen het Andalusische Málaga CF en topclub Atlético Madrid (stadion La Rosaleda in Málaga, 16.15 uur) in de Spaanse ‘La Liga’ getoond. Daarnaast is er in het weekeinde aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s