Drugsnetwerk opgerold in Nerja

NERJA – Agenten van de Guardia Civil hebben afgelopen maandag een drugsnetwerk opgerold in Nerja. Zes mensen werden daarbij gearresteerd bij het ontmantelen van vijf verkooppunten, waarbij tevens honderd gram cocaïne, vijf kilo hasj, diverse computers, televisies en dure personenauto’s in beslag werden genomen. Dit meldt de regionale krant DiarioSur.

Maandagochtend reden er opvallend veel Guadia- en Policía Local-auto’s, bemand met agenten in kogelvrije vesten, door de straten van Nerja. Naar nu blijkt had dat dus te maken met de operatie, die al maanden was voorbereid. De gearresteerden zijn allemaal mannen in de leeftijd tussen de dertig en veertig jaar. Bij de operatie werden op maandagochtend diverse invallen en huiszoekingen gedaan, allemaal tegelijkertijd en met de inzet van veel personeel om vernietiging van bewijsstukken tegen te gaan.

Het onderzoek is nog niet afgesloten, de Guardia sluit nieuwe arrestaties in de nabije toekomst dan ook niet uit.

Guardia dogs 2

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s