Las Palmas duwt Málaga CF dieper in de misère

LAS PALMAS – De tegentreffer die Málaga CF maandagavond in de slotminuut incasseerde in de uitwedstrijd tegen UD Las Palmas, kon aan het einde van het seizoen wel eens het verschil maken tussen lijfsbehoud of degradatie. Beide degradatiekandidaten hielden elkaar 89 minuten in een doelpuntloos evenwicht, tot de Kroaat Alen Halilović met een droge knal alle Andalusische illusies verpulverde: 1-0.

Door het nieuwe verlies bungelt Málaga CF nu troosteloos onderaan de ranglijst van de Primera Divisón met slechts dertien punten uit 22 wedstrijden. De achterstand op de nummer voorlaatst, Las Palmas, is door dit onderlinge resultaat gegroeid tot vier punten. Een plaats boven de degradatiestreep is inmiddels zeven punten uit zicht verdwenen.

Málaga CF wacht nu twee thuiswedstrijden op rij waarin de club voor de moeilijke taak staat om punten te scoren tegen twee topclubs. Op zaterdag 10 februari (aftrap 16.15 uur)  treedt de huidige nummer twee van de ranglijst Altlético Madrid aan in stadion La Rosaleda van Málaga, een week later is de nummer drie Valencia de volgende opponent. Die wedstrijd begint om 20.45 uur.

MalagaStaionWedstrijd2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s