Protestmars tegen stagnatie waterzuivering

NERJA – Vanaf het gemeentehuis van Nerja, tussen het Balcón de Europa en het Plaza de España, vertrekt zaterdagochtend 3 februari een protestmars tegen de nieuwe stagnatie in de werken rond de waterzuiveringsinstallatie in Nerja.

Twee weken geleden kondigde de gemeente de hervatting van deze werken aan, nadat vorig jaar de uitvoerende maatschappij failliet was verklaard op het moment dat 95% van het werk was voltooid. Amper een dag later bleek dat er van hervatting helemaal geen sprake kon zijn omdat de betreffende firma de afspraken niet nakwam.

De ‘soap’ rond de nieuwe waterzuiveringsinstallatie duurt al jaren, waarbij allerlei betrokken instanties elkaar telkens de zwarte piet inzake dit wanbeleid toeschuiven. Nerja is de enige gemeente aan de Costa del Sol met een zwaar verouderde riolering en heeft van zowel provinciale als nationale instanties al menig waarschuwing ontvangen om dit probleem op te lossen.

gemeentehuis20120630

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s