Málaga CF houdt stand met tien man

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF heeft ook aan de tweede wedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer José González een punt over gehouden. Werd vorige week Eibar in Baskenland nog op 1-1 gehouden, zaterdagavond werd in het eigen stadion La Rosaleda subtopper Girona met 0-0 bedwongen. Helemaal zonder kleerscheuren kwam de Andalusische club niet uit de strijd want evenals een week eerder werd de wedstrijd beëindigd met tien spelers.

Dit keer was het de Uruguayaan Chory die met twee keer geel op zak al ruim twintig minuten voor tijd naar de kant moest. Ondanks deze veldverwijzing hield Málaga stand tegen het sterkere Girona en voegde daarmee een punt toe aan het schamele totaal.

Ondanks dit resultaat blijft Málaga hekkensluiter in de Primera División. Volgende week, maandag 5 februari, staat de volgende competitiewedstrijd in ‘La Liga’ op de rol met een uitwedstrijd (aftrap 21.00 uur) in en tegen mede-degradatiekandidaat (negentiende en voorlaatste op de ranglijst) Las Palmas.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s