Eredivisievoetbal te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de twintigste speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Regerend landskampioen Feyenoord speelt op zondagmiddag 28 januari (aftrap om 14.30 uur) in Rotterdam een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, Ajax treedt dezelfde dag om 12.30 uur in Utrecht aan tegen FC Utrecht. Koploper PSV heeft zaterdagavond 19.45 uur een uitwedstrijd tegen FC Twente op het programma staan.

Op zaterdagavond wordt ook de wedstrijd tussen het Andalusische Málaga CF en Girona in ‘La Liga’ getoond. Deze wedstrijd begint om 18.30 uur. Daarnaast is er aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s