Herstart van werken aan waterzuivering

NERJA – De vervelende ‘soap’ rond de bouw van een nieuwe waterzuiveringsinstallatie in Nerja krijgt maandag 22 januari een zoveelste hoofdstuk, als de in 2017 gestagneerde werkzaamheden weer worden opgepakt. Volgens de gemeente worden de werkzaamheden op diverse punten tegelijkertijd hervat, in een ultieme poging om de werken nog voor de zomerperiode in gereedheid te brengen.

Of dat laatste daadwerkelijk zal gebeuren is  nog maar zeer de vraag, het gekrakeel rond de nieuwe waterzuivering duurt immers al jaren. De ene stagnatie volgde daarbij de andere op en de redenen zijn divers: van failliet verklaarde aannemers tot ontbrekende vergunningen en politiek geharrewar. Vooral dat laatste is er de oorzaak van dat de gemeente Nerja inmiddels fors over de vingers is getikt door zowel provinciale en landelijke overheidsinstanties als diverse andere organisaties.

Nerja Waterzuivering AN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s