Botanische tuinen Maro trokken tienduizend bezoekers

NERJA/MARO – De nieuwe Botanische Tuinen van Maro, naast de bekende grotten van Nerja, hebben sinds de opening in juni vorig jaar al meer dan tienduizend bezoekers getrokken. Dit meldt de gemeente Nerja in een persbericht. De tuinen maken onderdeel uit van een Andalusisch netwerk aan botanische tuinen, waarmee de biodiversiteit en lokale flora gewaarborgd moet worden.

In de Botanische Tuinen van Maro werd 2,6 miljoen euro geïnvesteerd. De tuinen hebben tevens een educatieve functie voor scholieren in de provincies Málaga en Granada. Tevens is er, op last van de Junta de Andalucía,  een sectie geweid aan een kwekerij annex zaadbank waarbij bedreigde plantensoorten centraal staan.

Maro Botanische Tuinen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s