Film ‘Bacalaureat’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 7 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Bacalaureat’ (Engelse titel ‘Graduation’) van regisseur Cristian Mungiu vertoond. Deze Roemeens/Franse productie uit 2016 is te zien in de originele (Roemeense) versie en is voorzien van Engelse ondertiteling.

De dramafilm duurt iets meer dan twee uur. Hoofdrollen zijn er voor Adrian Titieni, Maria Drăgus en Lia Bugnar.  De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Bacalaureat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s