Alavés duwt Málaga CF dieper in moeras

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF is bezig aan een uitermate moeizaam seizoen, waarbij reeds tijdens de winterstop degradatie uit de hoogste Spaanse afdeling (‘La Liga’) dreigende vormen begint aan te nemen. Donderdagavond kreeg de Andalusische formatie de zoveelste dreun te verwerken met een 1-0 nederlaag bij mede-degradatiekandidaat Alavés.

Na zeventien wedstrijden bivakkeert Málaga nu op de voorlaatste plaats met slechts elf punten, terwijl het gat met de clubs daarboven met de week groter wordt. Tegen Alavés had Málaga een licht veldoverwicht maar slaagde de ploeg er niet in om dit in doelpunten om te zetten. Dat lukte Munir El Haddadi wél voor de thuisclub, toen hij een kwartier na rust de enige en winnende treffer voor Alavés liet optekenen: 1-0.

Málaga hervat de competitie op maandag 8 januari met een thuiswedstrijd (aftrap 21.00 uur) tegen Espanyol.

Malaga 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s