Eredivisiewedstrijden te volgen in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de zeventiende speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Koploper PSV leek met een riante voorsprong de winterstop in te gaan, maar zag de achtervolgers Ajax en AZ liefst vijf punten goed maken binnen een paar dagen. Zaterdagavond 16 december mogen de Eindhovenaren in eigen huis (aftrap 19.45 uur) tegen middenmoter ADO Den Haag laten zien die klap te boven te zijn.

De huidige nummers drie (AZ) en twee (Ajax) vechten zondag in Alkmaar (vanaf 14.30 uur) een belangrijk onderling duel uit. In Rotterdam wordt twee uur eerder de stadsderby tussen staartclub Sparta en de huidige landskampioen Feyenoord afgewerkt.

Daarnaast is er dit weekeinde aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League en de Spaanse Primera División. Ook daarin staat een derby op de rol: op maandagavond 18 december ontvangt Málaga CF in het stadion La Rosaleda tegenstander Real Betis Sevilla in een Andalusisch onderonsje (aanvang 21.00 uur).

UtrechtoefentMalagaVolleBak2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s