Brand eist leven op Plaza Cantarero

NERJA – Bij een brand in een woning aan het Plaza Cantarero in Nerja is vrijdagochtend 15 december een 44-jarige vrouw om het leven gekomen. Haar oudere broer en haar moeder raakten gewond en werden ter behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. De brand ontstond rond 06.00 uur in de ochtend en besloeg twee verdiepingen van de woning.

Hulpdiensten troffen het levenloze lichaam van de vrouw aan op de tweede verdieping van de woning. Over de oorzaak van de brand is momenteel nog niets bekend. Een eenheid van de Policía Judicial del Instituto Armado is nog bezig met een onderzoek.

Ambulancia Playas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s