Film ‘Maudie’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 10 december in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Maudie’ van regisseur Aisling Walsh vertoond. Deze Iers/Canadaese productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De biografische film ia gebaseerd op het leven van de Canadese kunstenares Maud Lewis, hoofdrollen zijn er voor Sallly Hawkins en Ethan Hawke. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Maudie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s