Lezing bij Arts Society Nerja

NERJA – De maandelijkse (Engelstalige)lezing van de Arts Society Nerja wordt op dinsdag 12 december verzorgd door Vivienne Lawes en heeft als titel ‘The Honourable East India Company: East West Trade, 1600-1800, Chinese Export and Chinoiserie’. Leden betalen 5 euro voor het bijwonen van deze lezing, bezoekers kunnen aan de kassa’s van het Centro Cultural vanaf een uur voor aanvang entreekaarten kopen voor 10 euro.

The Arts Society (voorheen stichting ‘NADFAS’) is een van oorsprong Britse organisatie, met een totaal van meer 92.000 kunstminnende leden (waarvan circa 130 in Nerja). De afdeling in Nerja houdt elke maand een (Engelstalige) lezing in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada (aanvang telkens 18.00 uur).

Nerja ArtsSociety

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s