Banda de Música opent Día de la Constitución

NERJA – Met een optreden van de Banda Municipal de Música de Nerja op het Balcón de Europa, voor het gemeentehuis van Nerja, wordt woensdag 6 december om 12.00 uur het officiële startsein gegeven voor de viering van de Día de la Constitución.

Deze Dag van de Grondwet wordt sinds 1978 jaarlijks gevierd op 6 december. Na het muzikale optreden lezen studenten van de scholen El Chaparil en Sierra Almijara passages voor uit de Grondwet en andere teksten die betrekking hebben op de Día de la Constitución.

Banda de Musica 201305 01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s